Hej! Nu var det ett tag sedan…
Jag vill bara tacka så mycket för Femcapen, den är helt underbar att använda, så lätt, smidig och otroligt praktisk!
WOW säger jag bara! Efter att ha lärt mig hur man sätter in och tar ut den på bästa sätt är jag så glad :D
Detta var verkligen en investering!
Jag hoppas att fler hittar FemCap och få ta del av ett enklare liv!

Tack Birgit!
Ha en skön sommar, hälsningar Heidi

Jag beställde en femcap för ett ta sedan så jag kunde sluta med p-piller och mina problem med sprickor och svamp i underlivet har minskat markant! Nu blir det bara lite irritation kring mens, därför tänkte jag att en femmycycle kan minska de problemen med.
Stor bonus att det är miljövänligt med!
Tack för bra service både nu och när jag hade massa frågor om femcapen!
Mvh
Julia

Nu har jag haft min Femcap i nästan ett år och den är helt fantastisk och jag har normaliserats som kvinna!
Nu är jag äntligen mig själv och sexlusten som jag saknat de sista 10 åren kom tillbaka på en gång och det har aldrig varit skönare med sex nånsin! Från en dag till en annan utan spiral eller andra hormoner. Den mensvärk jag hade fått i och med kopparspiralen är bortblåst.
Kram från en galet nöjd kund.
Hälsningar Ulrika

Tack för ditt stöd i mitt och andra kvinnors val. Jag tror att barnmorskor som ensidigt förespråkar p-piller och hormonspiral missar att för oss där detta funkar uruselt, kommer skyddet att vara sämre då man inte vill gå vidare med den metoden men kanske inte har möjlighet att välja en säker naturlig metod.

Dessutom undrar jag hur många kvinnor som mår dåligt av hormonella p-medel men inte förstår det därför att man använt det jättelänge och inte längre vet hur det ska kännas utan dessa.  Minipiller och hormonspiral har varit värst för mig personligen, fast det ”ska” vara det mildaste valet.
För mig är ju den största vinsten att jag mår så väldigt mycket bättre, både i kropp och själ, när kroppen får fungera precis som den är tänkt! Tack återigen för ditt stöd och att jag får känna mig respekterad i mitt val och inte som en knasboll! :)
Vänligen Emma

Hej! Jag vill bara meddela att jag blir så himla glad och peppad av din passion och det du gör! Jag delar den till 100% och hoppas att jag också kan göra något för att stärka kvinnors självkänsla, kroppskännedom och fascination för sin snillrika och fantastiska kropp! Att vara snäll mot sig själv OCH mot miljön! Så himla bra! Är alldeles ny barnmorska som på dallriga ben håller på att landa i yrkesrollen och fast jag inte lusläst allt om ämnet är jag övertygad om vådan av den rådande normen att friska kvinnor ska äta hormoner större delen av sitt liv… Det är helt på tok och jag kan aldrig någonsin stå för en sådan preventivmedelsrådgivning. Heja dig! Elvi

Jag beställde ett pessar och nu har jag en dotter på åtta månader :) haha! Slarvade med att sätta in den två gånger och det var tydligen då jag var mogen för att bli befruktad den månaden :)
Jag ska nu beställa ett nytt, antar att jag ska ha det största.
Tack för att denna typ av preventivmedel finns när mannen tröttnat på kondom och det bara finns en massa skit på marknaden vill jag säga :)
Med vänlig hälsning Mikaela

Tack för gratulationerna Birgit!
Han är faktiskt riktigt duktig vår lille ”parvel” på nätterna.
Jag är så nöjd med mitt pessar och Contragel grön. Är väldigt säkert och fungerande för oss iaf. Så fort vi inte använde det blev jag gravid.
Mvh Gitte

Tycker att det är ett jättebra och viktigt initiativ du tar med information och försäljning om hormonfria preventivmedel/menskopp! Jag har haft så mycket problem med hormoner och är förvånad att ingen pratat om möjligheterna med pessar tidigare, jag har ju harvat runt i biverkningsträsket i snart tolv (!) år. Min barnmorska visste nog inte riktigt vad hon skulle säga när jag bad att få prova ut. ”Vad sa du? Pessar? Ja… men är du verkligen säker?” var hennes reaktion när jag ringde och beställde tid. Sen var hon imponerad och sa att jag verkade ha järnkoll på hur min kropp fungerade och att jag var jätteduktig på både in- och utsättning. Det tackar jag min menskopp för. Åh, jag vill att alla tjejer ska få det här alternativet redan när de är tonåringar!
Allt gott, Astrid

Tack för supersnabb leverans!
Vilken service – och så trevligt med det handskrivna kortet(som dessutom var gulligt!).
Femcap sitter som en smäck;-)
vänliga hälsningar
Anna

Det var väldigt mycket lättare att sätta in den än vad jag trodde, även om det säkerligen tar ett tag att riktigt få till snitsen, men jag är positivt överraskad över den aspekten.
Dessutom var den så mjuk och följsam. Det ska bli spännande att testa den i lite mer lugn och ro framöver.
Tack för ditt engagemang!
Vänliga hälsningar /Ida

Först och främst så tack för sån oerhört snabb samt bra service, har redan fått tuben hem till mig. Sen tack för dina ord, jag är väldigt rädd för att bli gravid eller få en sjukdom, så är alltid väldigt försiktig. Känns väldigt tryggt nu.
Stor kram till dig för bra arbete, det märks att du är duktig samt brinner för ditt jobb! När det gäller sådana här lite känsligare ärender, så är det en sån lättnad att få hjälp utav en kunnig samt välbemötande person :)
You go girl!

Jag har fått det att funka riktigt bra med att sätta in och ta ut pessaret, jag tänker inte heller på att jag har den i eftersom det inte känns. Det är skönt att veta att man har den kontrollen själv, har förut varit med om att kondomen halkat av och blivit kvar, och då blivit tvungen att ta dagen efter piller. Det är som sagt märkligt att man inte får mer information om pessar på ungdomsmottagningar. Är i alla fall glad att jag hittat något som funkar för mig nu.
Mvh,
Rebecka

Har använt FemCap ett par år nu och är så nöjd! Är dessutom så glad att jag har börjat höra om det från andra håll. Så nu är det inte bara jag i min umgängeskrets som lobbar för FemCap :).
Inga hormoner,
inga svampinfektioner.
FemCap är det bästa som hänt mitt underliv,
och dessutom undviker vi att ta ett stort kliv.
Barn får vänta ett tag till,
tack för att just du finns till!

Vänligen,
Maria

Varmt tack för ditt tips att hämta ut ett gratis pessar!
Som jag sade till ungdomsmottagningen så kan jag varmt rekommendera detta skydd till alla som känner sig tveksamma till hormoner (och rekommenderar gör jag oxå till tjejkompisar i min omgivning).
Tanja

Det fungerar helt fantastiskt!!! Inga problem alls och ingen graviditet :-) Det går på rutin nu och att sätta in pessaret tar knappt en minut. Jag är så glad över att jag hittade den här preventivmetoden. 
Jag är så nöjd man kan vara!Tusen tack för att du finns där och hjälpte till med tips och svar på frågor när jag var ny! Mvh! Ida
Femcap har funkat superbra för mig och jag har tipsat flera vänner som också är nöjda. Bra att ha fler i sin närhet som också använder det då man tex kan beställa tillsammans, eller utbyta historier. :) Tack för en bra produkt!
Jenny

Hej! Nu börjar mitt lilla lager av gel ta slut. Tror du att du kan skicka mig 5 tuber ( jaja … så har jag ett litet lager…. haha…)  Både jag och mina sleminnor är fortf nöjda …. så skönt att slippa det andra starka eländet.  tackar på förhand // Marie

Som blivande psykolog funderar jag över hur många unga kvinnor som hade kunnat må bättre om någon bara hade sagt ”Tar du p-piller? Sluta i så fall med dem genast!” när de söker hjälp för nedstämdhet, depression, ångest m.m. och gett dem ett alternativ till hormonerna. Önskar att jag själv hade litat till min magkänsla för flera år sedan och slutat med pillren, har nog aldrig tyckt att det har känts bra att ta dem. Oavsett hur FemCap kommer att fungera för mig så kommer jag att sprida informationen vidare. Behovet och efterfrågan finns verkligen, men många vet kanske inte vad de letar efter.
Mvh Karin

Det har nu gått en tid sedan min dotter fick en fem-cap leverad av er och sponsrad av Stockholms läns landsting och ungdomsmottagningen. Fler tjejer borde använda sig av detta preventivmedel, och slippa äta förbannade hormoner.
Hon är JÄTTE nöjd och den fungerar utmärkt.
Må gott!
Mvh Linda

Först och främst vill jag tacka för ett underbart bra jobb! Hittade sidan på egen hand när jag googlade alternativa preventinmetoder. Jag beställde hem ett FemCap pessar och har aldrig tidigare varit så nöjd! Äntligen känner jag att jag är mig själv månadens alla dagar, och fått möjligheten att lära känna min egen kropp, så som just jag är gjord att fungera. Så tusen hjärtligt tack för bra information och bra service!
TACK! Detta har förändrat mitt liv totalt, helt och enbart till det bättre!
MVH// Linda

Jag letade efter hormonfria preventivmedel, och det enda jag hittade var kopparspiral. Eftersom jag inte fött barn lät det ändå lite obehagligt med insättningen, och med tanken att ha ett främmande kopparföremål i kroppen, med risk för mycket blödningar och mensvärk. Jag pratade om det här med en vän som då berättade för mig om FemCap, som hon beställt av dig. Jag blev eld och lågor, för det var precis vad jag letat efter. Jag har menskopp, och den känns som en gåva för mänskligheten, så jag hoppas att min erfarenhet av FemCap kommer att vara likadan! :)
Med vänlig hälsning,
Mira

Nog aldrig blivit såhär personligt och trevligt bemött genom näthandel, det uppskattar jag verkligen!
Varma hälsningar,
Sam

Jag tycker det är fantastiskt att pessarer börjar komma tillbaka. Jag har ätit p-piller i snart 10 år som antagligen varit bidragande orsak till att jag länge haft problem med svamp mm och inte insett förrän nu att det faktiskt finns bra hormonfria metoder! Jag antar att femcap fortfarande är ganska nytt. Den senaste gynekolog jag var hos hade aldrig hört talas om detta.
Tack för en bra produkt!
Isabell

Lyckades efter några turer komma i kontakt med en kunnig barnmorska. Vi landade båda i slutsatsen att det inte ska vara några problem för mig att använda femcap koniseringen till trots. Strålande nyheter tycker jag som nu beställt ett från hemsidan!
Tack snälla för tips och snabbt svar! Tror att detta kommer passa mig utmärkt.
Vänligaste hälsningar,
Cilla

Ville bara berätta att allt fungerar fint här hemma! FemCap sitter på plats!
Jag har med din hjälp räddat sexlusten och jag är fortfarande lyrisk. Jag trodde att man behövde vara nykär, det var det barnmorskan bekräftade när vi pratade sexlust, att den i princip ska mattas av. Dom är ju galna.
Jag berättar för en massa okända stackars människor om pessar, utan att skrämma dem, jag lovar!
Tack igen!
Rebecca

När min dotter blir tillräckligt stor för preventivmedel ska jag försöka få henne att undvika alla hormonella preventivmedel och använda FemCap istället.
Jag trodde inte att det skulle vara så lätt att lära sig använda. Tror att mycket ligger i det du skrev till mig i början att vi stirrar oss lite blinda på skriftliga instruktioner istället för att bara göra. Det är så enkelt att sätta in och få på plats så det knappt är sant. Det tar inte ens en minut att lägga på gel, vika ihop, föra in och kontrollera att den sitter på plats. Det jag är mest förvånad över är att det är allra lättast att få den på plats när jag har ägglossning. Då behöver jag knappt hjälpa till att putta den på plats alls, den liksom bara glider dit och sitter som berget. Toppen!!!

Jag skulle kunna rosa FemCap i alla evighet, men jag nöjer mig med att återigen tala om att jag är så nöjd man bara kan bli!!!
Tusen tack!!!
Ida

Jag är glad för att jag hittade/kom på ett bra alternativt preventivmedel. Vi har kört med “säkra perioder” och kondom men det känns inte så bra. Har provat både koppar-/hormonspiral och p-piller men det är inget för mig. Har sedan 3 år haft menskoppen vid min mens och är helnöjd, så en dag kom jag på att det finns ju något som heter pessar som går att använda som p-medel.
Pia

Min flickvän och jag är 18 år, och hon har aldrig varit gravid eller nåt sånt, så vi är säkra på storleken.
Det var min flickvän som hittade FemCap genom att söka på Google efter hormonfria preventivmedel. Vi kollade några forum och såg att många var nöjda med FemCap.
Tack för tipset med gummisnodden för hon har faktiskt korta fingrar.
Ha det
Adam L

Hej!
Efter att ha använt mig av p-piller under cirka 10 år och nu kondom i 1 år är jag så glad att jag har hittat ett HORMONFRITT preventivmedel som funkar! Det är lätt att använda, säkert, och känns inte. Både jag och min partner är supernöjda! Hoppas att fler får upp ögonen för den här preventivmetoden!
Mvh Caroline

Jag heter Anna, är 22 år och har använt femcap i tre månader. Om jag ska beskriva hur det varit med ett ord så blir det: lätt!Jag var lite orolig att det skulle vara svårt att använda den, men gick ändå in med inställningen att det skulle funka bra, och visst så blev det så.Lätt att sätta in, lätt att ta ut! Tar endast ca 20 sekunder för båda delarna.Jag fick min femcap gratis hos rfsu på medborgarplatsen. Hoppas bara att de kan ge mer contragel grön om det tar slut.
Har använt min femcap i ca 6 månader och jag älskar det!
Innan jag provade femcap så hade jag ätit p-piller i tre år och haft konstanta svampinfektioner, sköra slemhinnor och mått allmänt dåligt. Den dagen jag bestämde mig för att sluta helt med alla hormonpreparat är nog en av dom bästa dagarna i mitt liv hittills! Det tog några månader innan jag började märka skillnaden men sen så gick det bara åt ett håll och det blev bättre och bättre och nu har jag inte haft varken svamp eller andra problem på 6 månader! Det enda jag ångrar med femcap är att jag inte köpte ett tidigare… 
Jättebra service och snabb leverans! Har redan rekommenderat femcap till mina väninnor som också funderar på att prova  Tack Therese

Hej,för mig fungerade Fem Cap tyvärr inte. Den halkade på snedden under umgänget och jag blev gravid, vilket resulterade i en abort. Detta trots att jag läst på och övat mycket noga och under lång tid. Det känns viktigt att berätta att detta hände, även om jag inte räknar med att bli publicerad på er hemsida. För min del var en abort inte en tragisk händelse, men eftersom det kan vara annorlunda för andra så är det viktigt att ni får reda på även de gånger då det här preventivmedlet inte fungerar.

Vänligen
Malin

Svar till Malin, mycket förkortat.

Det är viktigt att även detta kommer upp. Jag beklagar verkligen. Ingen preventivmetod är 100% säker. Läs mer under Hur säker är FemCap? De som väljer pessar har i allmänhet redan valt bort mer effektiva preventivmetoderna som exempelvis spiraler.  Men det är aldrig lätt att välja, och varje kvinna/par får balansera för-och nackdelar. Det viktiga är att alla får möjlighet till informerade val. Sen sänder jag en tacksamhets tanke till att vi har fri abort i Sverige, oftast tidig medicinsk sådan. Där de flesta liksom dig Malin, trots allt inte mår så dåligt varken fysiskt eller psykiskt. Det kan vara ett större trauma att vara ofrivilligt barnlös. Jag hoppas allt väl med dig nu, Malin. Läs mer under sidan om säkerhet.

Jag letade efter hormonfria preventivmedel, och det enda jag hittade var kopparspiral. Eftersom jag inte fött barn lät det ändå lite obehagligt med insättningen, och med tanken att ha ett främmande kopparföremål i kroppen, med risk för mycket blödningar och mensvärk. Jag pratade om det här med en vän, som då berättade för mig om FemCap, som hon beställt av dig. Jag blev eld och lågor, för det var precis vad jag letat efter. Jag har menskopp, och den känns som en gåva för mänskligheten, så jag hoppas att min erfarenhet av FemCap kommer att vara likadan! :
Mira

Låg i brevlådan när jag kom hem!! Halleluja!
Och jag som trodde att jag skulle vara bra på det här; den satt som berget ett tag.. Ett bra tecken antar jag. Jag fick på riktigt inte ut den, kändes som om jag höll på att dra fram ett framfall. Efter det tredje ordentliga försöket fick jag ut den. Men nu är den stadigt på plats igen!
 Tror det kommer att fungera utmärkt! Jag lovar att inte störa dig i fortsättningen och maila varenda gång jag stoppar in eller tar ut mitt pessar!  :-D  
Tack!
Rebecca

Ps. hur roligt är det inte att du bor eller arbetar(?) med det du gör på Lustigknoppsvägen..hihi Ds”
Har nu fått hem mitt paket och ville bara tacka för snabb, proffsig och personlig service. Blev positivt överraskad och glad över det handskrivna kortet och att du skickat med en gel-applikator. Redan innan jag själv har provat metoden har jag så smått börjat sprida information till vänner om att detta alternativ finns. återkommer med mina upplevelser av FemCap när jag har har testat den grundligt och känner mig tills dess trygg i vetskapen att jag kan kontakta dig vid frågor. :-)Tycker att det är förskräckligt att så många kvinnor har använder preventivmetoder som ”stänger av” naturliga funktioner i kroppen, för att inte tala om hur dåligt jag och många andra har mått av dessa metoder. 
Mvh Karin